Jaco Benckhuijsen

Jaco Benckhuijsen is schrijver, producer, muzikant en avonturier in de wildernis. In 2019 verscheen zijn boek ‘Man in het Wild’, over drie zeekayaktochten aan de randen van de Grote Oceaan. Afgelopen februari ging een concertversie met beelden van die reizen en live piano, electronica en slagwerk in première.

Album ‘Man in het Wild’: release mei 2021.

In mei 2021 komt er een LP uit met filmische tracks die klinken als een soundtrack voor het boek ‘Man in het Wild’. Een album vol verstilling, ontzag en avontuur. Verkrijgbaar als vinyl, als download en via de streamingdiensten!

Album 'Man in het Wild': release mei 2021.

Het album ‘Man in het Wild’ wordt een muzikale vertaling van het gevoel van de wildernis. Flarden pianomuziek, deinende grooves, weidse klanksluiers en vervreemdende electronica en de ruis van wind en branding. Vanaf het mysterieuze openingsnummer tot de rust van de laatste track voelt het album als één verhaal dat je meeneemt langs imposante landschappen, stormachtige zee en de verstilling van het lang alleen zijn die je een diepe connectie met het leven geeft.

Site by Alsjeblaft!