Jaco Benckhuijsen

Man in het Wild

Jaco Benckhuijsen is schrijver, muzikant en avonturier in de wildernis. In 2019 verscheen zijn boek ‘Man in het Wild’, over drie zeekajaktochten aan de randen van de Grote Oceaan. Momenteel treedt hij op met het ‘Man in het Wild’ filmconcert. Boek kaartjes via de speellijst hiernaast!

CD ‘Feather Man’ vanaf nu te bestellen

CD 'Feather Man' vanaf nu te bestellen

Hij is klaar en uit: de CD Feather Man, mijn soloproject met liedjes gespeeld op oude, tweedehands, geleende en akoestische instrumenten. Een eigenzinnige aanpak, een eigen geluid. En vooral een persoonlijk album. Dat was het idee toen ik een paar jaar geleden liedjes begon te schrijven op allerlei speelgoed- of marktplaatsinstrumenten, zolang er maar geen stroomstekker aan zat. Het leverde frisse popliedjes op, sommige lichtvoetig, andere diep hallucinerend. Het paste bij dit project om de songs ook zelf te gaan zingen; en daarom hoor je me voor het eerst als zanger.

Hans Ravestein werkte mee aan de mix en zorgde ervoor dat de fragiele instrumenten toch een krachtige sound kregen. Artwork van Sonja van Hamel.

Bestel ‘Feather Man’

Site by Alsjeblaft!