Jaco Benckhuijsen

Man in het Wild

Jaco Benckhuijsen is schrijver, muzikant en avonturier in de wildernis. In 2019 verscheen zijn boek ‘Man in het Wild’, over drie zeekajaktochten aan de randen van de Grote Oceaan. Momenteel treedt hij op met het ‘Man in het Wild’ filmconcert. Boek kaartjes via de speellijst hiernaast!

Simone Walraven kwam langs voor een interview over zeekayakken, mysterieuze liedjes, slapen tussen de geluiden van de zeevogels, het Papoea-boek en het Vertelconcert. Simone’s Songlines, zo heet haar programma, en het werd onlangs op een vrijdagnacht uitgezonden. Je kunt het hier terugluisteren!

Vlak voordat ik naar de vergeten eilanden bij Alaska ging, hebben we de liedjes van mijn Vertelconcert opgenomen. Met Anne Soldaat, Reyer Zwart en Mats Voshol; een droomband als je ‘t mij vraagt. Engineer was Hans Ravestein van Studio Groenland. Later dit jaar gaat het Vertelconcert officiëel in première!

https://youtu.be/jGu3AvXtqXg

Uit het Vertelconcert, Een nieuwe voorstelling, 29 januari, Splendor Amsterdam, daarna 27 februari de Helemaal Melkweg Festival, Amsterdam.

https://youtu.be/JioEzmwskdA

Uit mijn Vertelconcert, een nieuwe voorstelling, 29 januari, Splendor Amsterdam, daarna 27 februari de Helemaal Melkweg Festival, Amsterdam.

Jens van der Velde maakte deze foto in het trainingsbad van de KNRM. We gaan ‘m gebruiken voor de poster van het Vertelconcert. Dat verhaal speelt zich af op de poolzee, waar een man alleen in zijn kayak in de richting van het poolijs peddelt. Of ie het haalt zullen we zien.. 29 januari is de voorpremière in Splendor in Amsterdam!

Site by Alsjeblaft!