Jaco Benckhuijsen

Man in het Wild

Jaco Benckhuijsen is schrijver, muzikant en avonturier in de wildernis. In 2019 verscheen zijn boek ‘Man in het Wild’, over drie zeekajaktochten aan de randen van de Grote Oceaan. Momenteel treedt hij op met het ‘Man in het Wild’ filmconcert. Boek kaartjes via de speellijst hiernaast!

Ik peddelde deze zomer van Antwerpen naar Delfzijl en sliep op de stranden. Wandelende zandplaten, containerschepen, zandmotor, schipbreuk op de Maasvlakte.. er valt genoeg over te schrijven! Binnenkort verschijnt hier het fotoverhaal.

Een interview in het regionale blad omdat we op 9 februari het ‘Man in het Wild’ Filmconcert spelen in mijn geboorteplaats Boskoop. Kaarten zijn nog verkrijgbaar, maar let op, het gaat hard!

In samenwerking met Dox Amsterdam wordt een nieuwe concertserie geboekt die zal lopen tot de zomer van 2024. Nieuwe data zullen verschijnen in het rode blokje rechtsboven!

Afgelopen december vierde ik kerst in de woestijn. Ik was met de zeekajak in Mauritanië, daar waar de Sahara onder de Atlantische Oceaan verdwijnt.

Het is een land waar je weinig over hoort. Een hele goede reden om de kajak in te pakken dus, en een paar weken door te brengen in het gebied waar Arabisch Afrika overgaat in tropisch Afrika, waar vissers zich met zelfgemaakte vlotten in leven proberen te houden en waar het grootste scheepskerkhof ter wereld is (was?).

Kijk nu het fotoverhaal op mijn fotopagina.

Site by Alsjeblaft!