Jaco Benckhuijsen

Man in het Wild

Jaco Benckhuijsen is schrijver, muzikant en avonturier in de wildernis. In 2019 verscheen zijn boek ‘Man in het Wild’, over drie zeekajaktochten aan de randen van de Grote Oceaan. Momenteel treedt hij op met het ‘Man in het Wild’ filmconcert. Boek kaartjes via de speellijst hiernaast!

Een teaser die ik in 2013 maakte voor de release van mijn ‘Feather Man’ album. Dit album is nog steeds verkrijgbaar! Binnenkort komt er nog een EP met 4 engelstalige nummers, en daarna een voorstelling met verhalen en muziek in het Nederlands.

https://youtu.be/YkVdUtJ9YI8

Alle verhalen van mijn zeekayaktocht langs de wilde kusten en eilanden van Papoea Nieuw Guinea zijn nu samengevoegd tot één boek. Het wordt op dit moment geïllustreed, en daarna gaat het naar de drukker! Je kunt hier alvast wat hoofdstukken lezen.

Inmiddels werk ik aan een Nederlandstalig album, maar hier zijn wat schitterende nummers van mijn album van vorig jaar!

Ik trok met mijn zeekayak langs de eilanden van Papoea Nieuw Guinea en kwam terug met een schrift vol verhalen. Inmiddels zijn ze allemaal samengevoegd tot een boek. Lees hier een paar hoofdstukken, via deze links! Lees verder →

over Jaco Benckhuijsen

songschrijver / producer
schrijver van reisverhalen over de wildernis en vergeten stukjes aarde
pianist en vintage keyboard speler

Kaartjes bestel je hier Lees verder →

https://youtu.be/bPXldmDuSLM

Een fotoverslag van mijn solo kayaktocht in Papua Nieuw Guinea afgelopen zomer. Bekijk hier: Rabaul, half stad, half stof

Een tweede fotoverslag van mijn solo kayaktocht in Papua Nieuw Guinea afgelopen zomer. bekijk hier Het dorpje Lavora

Site by Alsjeblaft!