Jaco Benckhuijsen

Man in het Wild

Jaco Benckhuijsen is schrijver, muzikant en avonturier in de wildernis. In 2019 verscheen zijn boek ‘Man in het Wild’, over drie zeekajaktochten aan de randen van de Grote Oceaan. Momenteel treedt hij op met het ‘Man in het Wild’ filmconcert. Boek kaartjes via de speellijst hiernaast!

Op deze site vind je nieuws, foto’s van de soloreizen en informatie over boek en muziek. En natuurlijk kun je ook het boek en de plaat bestellen! Of schrijf je in voor de nieuwsbrief, met artikelen en nieuws, zie hiernaast.

VPRO Bureau Buitenland, Radio 1, nodigde me uit voor een interview met Chris Keijne over de reizen die ik gemaakt heb en de reizen die ik nog zou willen maken.

Een fragment van het nummer ‘In de Stilte’ met video, van het album ‘Man in het Wild’.
Lees verder →

Mark Minnema interviewde me over de muziek en de reizen van het Man in het Wild-project, en haalde daar precies de essentie uit, zoals uit het artikel blijkt!

Sinds 14 mei te koop en te beluisteren: het Album ‘Man in het Wild’ uit. Het gevoel van de wildernis in flarden pianomuziek, deinende grooves, op drift geraakte elektronica en de ruis van wind en branding. Het album verschijnt als luxe vinyl, download en op de streamingplatforms. Lees meer over het album

Site by Alsjeblaft!